Hva du kan levere

Loppemarkedet er korpsets viktigste inntektskilde og vi er glade for din støtte.

Vi tar imot ting som er hele, rene og salgbare.

For eksempel setter vi stor pris på glass- og stentøy, nips og pyntegjenstander, kjøkkenutstyr og bruksgjenstander, bøker/tegneserier, klær, sko og tekstiler, vesker/kofferter, møbler, lamper og andre småelektriske artikler, sportsutstyr, LP/CD/DVD, bilder/speil, leker/spill, hageutstyr/verktøy osv., osv.

Vi må dessverre si nei takk til gjenstander som ikke er salgbare, dette gjelder: leksikon, gjenstander med vesentlig slitasje, hvitevarer, eldre PCer, PC-skjermer og TV´er som ikke er flatskjerm, madrasser og pianoer/tunge orgel.

Vi har et par ønsker når det gjelder levering av lopper.

Når vi arrangerer loppemarked så har vi forskjellige avdelinger. Det er glass- og stentøy (herunder pynteting og nips). Så er det bøker, klær, leker, elektrisk og møbler. Under vår avdeling sport- og fritid presenterer vi bl. a. Ski, sykler, verktøy, sekker, bagger og alt det andre som ikke passer inn under de avdelingene.

Du sparer oss for veldig mye arbeide hvis du sorterer loppene i banankasser (og tøy i poser) som følger:

 1. Glass, stentøy og kjøkkenutstyr
  1. Glass- og stentøy (herunder pynteting og nips).
  2. Kjøkkenutstyr
 2. Bøker og klær
  1. Bøker
  2. Klær (helst i søppelsekker)
 3. Leker 
 4. Elektrisk 
 5. Sport- og fritid (f.eks ski, sykler, verktøy, sekker, bagger og alt det andre som ikke passer inn under de avdelingene).
 6. Møbler.

Når vi skal hjem til deg og hente lopper setter vi pris på om du setter dem fram. Må vi gå opp 2 etasjer og kanskje opp til loftet, så koster dette oss tid. Det er ofte mange som venter på at vi skal hente lopper og det blir litt unødvendig at vi må slite for mye når andre venter.

Husk på at vi tar imot alt som er helt og salgbart, men dessverre ikke hvitevarer, gamle PC´er, leksikon og madrasser.